Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw

Aantal:
1 dag 6,20

excl. BTW

1 dag 7,50

incl. BTW

Huurmandje
Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw
>
  • Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie word voor u opgebouwd
Transportmaat Transportmaat
100 x 100 x 3cm

Omschrijving

Tent vloer inclusief op- en afbouw huren – Tentvloer verhuur Rotterdam

Een onverwachtse regenbui kan uw feestterrein flink verpesten. Helemaal als dit op gras of zand is. Met een tentvloer van Partytenthuren Rotterdam blijven de schoenen schoon en ziet uw tent er ook nog sfeervoller uit. De tentvloer wordt verhuurd voor €4,- per m2 (max. 72m2). Voor €6,- per m2 kunnen wij de vloer ook voor u leggen. In onderstaande tabel staan onze tenten en hoe groot deze zijn. Zo weet u precies hoeveel m2 u nodig heeft. De vloer wordt geleverd in delen van 50cm x 50 cm.

Tentvloer
Partytent 3×3 9m2
Partytent 3×4 12m2
Partytent 4×4 16m2
Partytent 3×6 18m2
Partytent 4×6 24m2
Partytent 4×8 32m2
Partytent 5×8 40m2
Partytent 6×6 36m2
Partytent 8×8 64m2
Partytent 6×12 72m2
Easy up tent 3×3 9m2
Easy up tent 3×6 18m2
Easy up tent 4×8 24m2
Pagodetent 4×4 16m2
Pagodetent 5×5 25m2

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een tentvloeren in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen