Party / Bierbankenset Klein

1 dag  8,26
Excl. BTW
1 dag 9,99
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4-6
Lengte
1.10m
Breedte
0.,50m
Hoogte
0.8m
Transportmaat Transportmaat
1.10m lang x 0,50m breed
Gewicht Gewicht
5 kg
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig

Omschrijving

Party / Bierbankenset klein huren - Partytent Huren Rotterdam

Wanneer je een feestje, evenement of kamp organiseert op een grote open ruimte dan kan deze Partyset / Bierbankenset enorm goed van pas komen. Tijdens het Oktoberfest of een ander tuinfeest wordt deze set veelvuldig gehuurd, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon gezellig op ontbijten, lunchen of gewoon even wat drinken. De tafel en de banken zijn eenvoudig in- en uit te klappen, zodat het feest snel kan beginnen! Als je vragen hebt over het huren van één van onze spellen, onze springkussens of de feestelijke accessoires die Partytent Huren Rotterdam in haar bezit heeft, dan horen wij het graag!

Wij verhuren hiernaast ook nog vele andere tafels. Die in kunt gebruiken tijdens een barbecue of tuinfeest in Rotterdam.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de bierbankenset klein. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Een beoordeling toevoegen