Oud Hollands spellenpakket Behendig

Aantal:

123,07

van 

Excl. BTW

82,64

1 dag 

Excl. BTW

99,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producten in pakket

1x
Oud Hollands Gatenkaas Spel
Oud Hollands Gatenkaas Spel
1x
Oud Hollands Klompenspel
Oud Hollands Klompenspel
1x
Oud Hollands Spiraalspel
Oud Hollands Spiraalspel
1x
Blikgooien
Blikgooien
1x
Oud Hollands Knikkerlabyrinth
Oud Hollands Knikkerlabyrinth

Producteigenschappen

Transport advies
Lege personenwagen met achterbank plat
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Spellenpakket Oud Hollands Behendig

Een prachtig, origineel oud hollands pakket met zeven spellen waarmee de kinderen en ouderen zich uren lang kunnen vermaken.

Inbegrepen:

  • 1x Oud Hollands Gatenkaas
  • 1x Oud Hollands Klompen gooien
  • 1x Oud Hollands Spiraalspel
  • 1x Oud Hollands Blikgooien
  • 1x Oud Hollands Knikkerlabyrinth
  • 1x Sjoelbak (inklapbaar)

 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

 

Extra Productopties

1 dag 179,95

Excl. BTW

1 dag 217,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen