Opblaasbare Apres Ski Umbrella Bar

Aantal:

247,93

1 dag 

Excl. BTW

300,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Umbrella Bar
>
  • Opblaasbare Umbrella Bar
  • Opblaasbare Umbrella Bar
  • Opblaasbare Umbrella Bar
  • Opblaasbare Umbrella Bar
  • Opblaasbare Umbrella Bar
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
7,5 x 7,5 x 5,0
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230v)
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen

Omschrijving

Opblaasbare Apres Ski Umberella Bar huren - Partytent Hure Rotterdam

Een feestje vieren met winters thema? Dan raden wij u aan deze opblaasbare Apres ski umbgrela bar te huren. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie. 

Onze opblaasbare tenten worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de apres ski umbrella bar of over een van onze andere prodcuten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Extra Productopties

69,95

1 dag

Excl. BTW

84,64

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


6,20

1 dag

Excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen