Ballenbakken

Ballenbakken zijn een ideale toevoeging aan een kinderfeest of evenement. Vooral jongere kinderen vermaken zich enorm als u kiest om een ballenbak te huren. Momenteel bieden wij een springkussen ballenbak met een Kabouter Plop thema. De springkussen ballenbak is van hoogwaardige kwaliteit, evenals de ballen die wij gebruiken voor de ballenbak.

De ballenbakken hebben geen extra begeleiding nodig, dit kan u dus zelf doen. De op- en afbouw van de ballenbak zit bij de prijs inbegrepen.

Wij hebben ook andere luchtkussens beschikbaar. Neem eens een kijkje naar onze sportkussens en spelkussens.

 

Alle ballenbakken

Glijbaan Oceaan met Ballenbad
Afmetingen DxBxH
6,5 x 2,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
1
1 dag
82,64
Excl. BTW
1 dag
99,99
incl. BTW

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de ballenbakken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.