Voetbalboarding Excelsior

1 dag  199,95
Excl. BTW
1 dag 241,94
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
á 4-18
Lengte
20m
Breedte
9m
Hoogte
2,5 m bij doelen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1 rol van 1,20m x 1,20m
Gewicht Gewicht
160 kg
Transport advies
Aanhanger of Bestelbus
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Gezamelijk
Op- en afbouw duur
10-20 min
Op- en afbouw aantal personen
2-4
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Voetbalboarding Excelsior huren - Partytent Huren Rotterdam

Fan van Excelsior? Op zoek naar een uitdagend potje voetballen waarbij je al je skills kunt laten zien? Voetbalboarding vraagt om het uitvoeren van verschillende trucjes. Wil jij je tegenstander voorbij kunnen spelen? Dan is het noodzakelijk om meerdere panna’s en trucjes te doen voordat je kunt scoren. Dus ga jij een uitdaging niet snel uit de weg en is het “normale” voetbal een makkelijk karweitje voor jou? Dan is pannaboarding echt iets voor jou met je vrienden. Je speelt een wedstrijd in een pannakooi met 4 personen, waarbij je in tweetallen speelt.

Door op tijd een panna te maken en goed samen over te spelen maak je het de tegenstander erg moeilijk! Dit luchtkussen is zeer geschikt voor op grote sportevenementen en tijdens een sportmiddag op school. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is het luchtkussen eenvoudig binnen een minuut op te blazen. Ook is de mogelijkheid er om het door ons te laten opzetten en afbreken.

Wij verhuren nog veel meer sport en spel materialen. Bekijk ons assortiment!

Mocht je nog vragen hebben over de voetbalboarding Excelsior of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 59,95

Excl. BTW

1 dag 72,54

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

Een beoordeling toevoegen