Spellenpakket Gezelschapsspellen

Aantal:

94,75

van 

Excl. BTW

74,95

1 dag 

Excl. BTW

90,69

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producten in pakket

1x
Gezelschapsspel Boter Kaas & Eieren
Gezelschapsspel Boter Kaas & Eieren
1x
Gezelschapsspel Domino XL
Gezelschapsspel Domino XL
1x
Gezelschapsspel Mikado XL
Gezelschapsspel Mikado XL
1x
Gezelschapsspel Jenga XXL
Gezelschapsspel Jenga XXL
1x
Gezelschapsspel Ringwerpen XL
Gezelschapsspel Ringwerpen XL

Producteigenschappen

Transport advies
Lege personenwagen met achterbank plat
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Spellenpakket Gezelschapsspellen huren - Partytent Huren Rotterdam

Een prachtig, origineel gezelschapspakket met zeven spellen, waarmee de kinderen en ouderen zich uren lang kunnen vermaken tijdens een spelletjes middag met vrienden en vriendinnen.

Inbegrepen:

  • 1x Gezelschapsspel Boter Kaas & Eieren
  • 1x Gezelschapsspel Domino XL
  • 1x Gezelschapsspel Mikado XL
  • 1x Gezelschapsspel Ringwerpen XL
  • 1x Gezelschapsspel Jenga XXL

Gezelschapsspel boter kaas en eieren: Plaats de X'en en de O's op dusdanig tactische wijze dat je de tegenstander voor bent met het maken van 3 op een rij. 

Gezelschapsspel domino XL: Maak een zo lang mogelijke serie met dominostenen die aan elkaar passen door het aantal ogen dat op de stenen staat. 

Gezelschapsspel mikado XL: Met extra grote stokken wordt het een stuk moeilijker om stuk voor stuk een stok te pakken zonder dat de rest beweegt. Wie uiteindelijk de meeste stokken heeft verzameld is de grote winnaar!

Gezelschapsspel twister XXL: Het spel gaat als volgt: Iemand die niet meedoet gooit met de dobbelstenen, hieruit volgt een kleur en onderdeel van het lichaam zoals een hand of voet. De speler(s) moeten deze instructies volgen en bijvoorbeeld hun hand op de kleur rood zetten. Een aantal rondes verder is de uitdaging steeds groter aan het worden en kunnen de spelers zelfs in elkaar gewikkeld zijn op het veld. Wie als eerste omvalt die verliest.

Gezelschapsspel vier op een rij XXL: Bij vier op een rij is het de bedoeling om 4 stenen van de eigen kleur (rood of geel) op een rij te krijgen. Dit mag diagonaal, horizontaal en verticaal. Je moet dus 4 stenen op een rij krijgen en dit doe je door één voor één een zet te doen. Wie als eerst 4 stenen op een rij heeft is de winnaar.

Gezelschapsspel jenga XXL: De speler neemt een blok uit een willekeurige laag onder de bovenste drie lagen en legt het blok boven op de toren. Hierbij mag slechts één hand worden gebruikt, de toren mag ook alleen met één hand tegelijk aangeraakt worden. Hierna is de beurt voorbij. Het spel eindigt wanneer de toren omvalt. De verliezer is degene die de toren laat omvallen.

Gezelschapsspel mens erger je niet! XXL: Het doel van mens erger je niet is om zo snel mogelijk alle 4 de eigen pionnen te verplaatsen naar het veilige eindveld. De speler die dit als eerste voor elkaar krijgt, heeft gewonnen. 

Meer informatie

Mocht u meer informatie willen over het spellenpakket Gezelschapsspellen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Extra Productopties

1 dag 179,95

Excl. BTW

1 dag 217,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen