Sneeuwmachine Midi

Aantal:

61,98

1 dag 

Excl. BTW

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Sneeuwmachine midi huren - Partytent Huren Rotterdam

Maak je feest compleet met een winterse sneeuwmachine. Als je een feest geeft met een winters thema dan hoort hier eigenlijk ook sneeuw bij, best koud en ook niet altijd gegarandeerd. Daar hebben wij de oplossing voor....huur een winterse sneeuwmachine! Hiermee zorg je pas echt voor de winterse look en creëer je sneeuw op elk feest of evenement. De sneeumachine kan je ophangen en werkt op stroom dus zorg dat je een stroomhaspel in de buurt hebt liggen. Je wilt natuurlijk niet dat jij en jouw gasten kou moeten lijden op dit winterse feest. Huur daarom een van onze heaters om dat te voorkomen.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de sneeuwmachine midi. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.Extra Productopties

1 dag 24,79

Excl. BTW

1 dag 30,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Afmetingen DxBxH 0.5 x 0.5 x 1.0
Een beoordeling toevoegen