Schaatsbaan / Ijsbaan 50m2

499,95
excl. BTW
604,94
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
50,0 x 50,0 m
Transport advies
Door ons noodzakelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op en afbouw noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Schaatsbaan / IJsbaan 50m2 huren - Partytent Huren Rotterdam

Het is altijd leuk om te kunnen schaatsen in de wintermaanden, maar wat moet je als het niet koud genoeg is, of zelfs als het zomer is? Dan kan je een schaatsbaan huren bij Partytent Huren Rotterdam! Met deze kunststof schaatsbaan in Rotterdam kunt u 365 dagen van het jaar schaatsen, weer of geen weer. Deze schaatsbaan is 50 vierkante meter groot. De schaatsbaan heeft opblaasbare wanden dus stel iemand botst tegen de zijkant, dan zal dit niet zo erg veel pijn doen als wanneer de schaatsbaan dit niet zou hebben. De opblaasbare wand van de schaatsbaan wordt gemakkelijk opgeblazen met een elektrische ventilator.

Als Gemeente of school kan je als leuke buitenactiviteit in Rotterdam een ijsbaan plaatsen. De kinderen kunnen uren plezier maken op de ijsbaan met elkaar. 

Mocht je nog vragen hebben over het huren van een schaatsbaan / ijsbaan in omgeving Rotterdam. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Schaatsen: 

- Wij leveren standaard schaatsen van maat 30 t/m 41 + glijijzers.

- Grotere schaatsen nodig? dat kan op aanvraag.

- Extra schaatsen huren? dat kan op aanvraag.

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 149,95

Excl. BTW

1 dag 181,44

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen