Schaatsbaan / Ijsbaan 300m2

2.349,95

excl. BTW

2.843,44

incl. BTW

Schaatsbaan / Ijsbaan 300m2
>
  • Schaatsbaan / Ijsbaan 300m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 10,0 m
Transport advies
Transport vanuit ons noodzakelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Schaatsbaan / IJsbaan 300m2 huren - Partytent Huren Rotterdam

In de wintermaanden heerlijk op een ijsbaan schaatsen is en leuk dagje uit. Maar wat dacht je ervan als je dit ook in de zomermaanden kunt? Bij het huren van een ijsbaan van Partytent Huren Rotterdam wordt dit mogelijk. De fantastische kunststof ijsbaan zorgt ervoor dat er 365 dagen geschaatst kan worden. De baan is maar liefst 300 vierkante meter groot, dus je kunt gerust een boel vrienden en vriendinnen uitnodigen. Ook zorgen de opblaasbare wanden ervoor dat men een zachte zijkant heeft om tegenaan te botsen. De opblaasbare wand is gemakkelijk te vullen middels een elektrische ventilator. 

Huur als Gemeente Rotterdam een ijsbaan en plaats die in het centrum van de stad. Kinderen, maar ook volwassene zullen hier veel plezier een beleven!

Mocht je nog vragen hebben over het huren van een ijsbaan in omgeving Rotterdam. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

 

Extra Productopties

6,20

1 dag

Excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen