Schaatsbaan / Ijsbaan 200m2

1.649,95

incl. BTW

1.996,44

incl. BTW

Schaatsbaan / Ijsbaan 200m2
>
  • Schaatsbaan / Ijsbaan 200m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
100,0 x 100,0 m
Transport advies
Transport van uit ons noodzakelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Schaatsbaan / Ijsbaan 200m2 huren - Partytent Huren Rotterdam

In de wintermaanden heerlijk op een schaatsbaan schaatsen is en leuk dagje uit. Maar wat dacht je ervan als je dit ook in de zomermaanden kunt? Bij het huren van een schaatsbaan van Partytent Huren Rotterdam wordt dit mogelijk. De fantastische kunststof schaatsbaan zorgt ervoor dat er 365 dagen geschaatst kan worden. De baan is maar liefst 200 vierkante meter groot, dus je kunt gerust een boel vrienden en vriendinnen uitnodigen. Ook zorgt de opblaasbare wanden dat men een zachte zijkant heeft om tegenaan te botsen. De opblaasbare wand is gemakkelijk te vullen middels een elektrische ventilator. 

In verband met de moeilijkheidsgraad van het opstellen van de attractie word deze alleen in combinatie met op- en afbouw service verhuurt. Daar bij is begeleiding door onze medewerkers natuurlijk ook nog een mogelijkheid.

Naast de schaatsbaan 200m2 verhuren wij ook nog andere afmetingen!

Mocht je nog vragen hebben over de schaatsbaan / ijsbaan 200m2 of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

449,95

1 dag

Excl. BTW

544,44

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen