Oud Hollands spellenpakket Klassiekers

123,97

van 

Excl. BTW
1 dag  82,64
Excl. BTW
1 dag 99,99
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

1x
Oud Hollands Hoedje Wip
Oud Hollands Hoedje Wip
1x
Oud Hollands Hoefijzers Werpen
Oud Hollands Hoefijzers Werpen
1x
Oud Hollands Rolkegelen
Oud Hollands Rolkegelen
1x
Oud Hollands Topbal
Oud Hollands Topbal
1x
Oud Hollands Rolsjoelbaan
Oud Hollands Rolsjoelbaan
1x
Oud Hollands Haakse Sjoelbak
Oud Hollands Haakse Sjoelbak

Producteigenschappen

Transport advies
Lege stationwagen met achterbank plat of aanhanger
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Spellenpakket Oud Hollands huren - Partytent Huren Rotterdam

Een prachtig, origineel Oud Hollands pakket met zes spellen, waarmee de kinderen en ouderen zich uren lang kunnen vermaken.

Inbegrepen:

  • 1x Oud Hollands Hoedje Wip
  • 1x Oud Hollands Hoefijzers Werpen 
  • 1x Oud Hollands Rolkegelen
  • 1x Oud Hollands Topbal
  • 1x Oud Hollands Rolsjoelbaan
  • 1x Oud Hollands Haakse Sjoelbak

Oud hollands hoedje wip:

Bent u behendig met het spel Ficejes vangen? Dan is dit het spel voor u! Het plankje functioneert als wip en via deze moet de speler proberen de shuttle in een wippen. De gene met de meeste shuttles in de gaten, wint!

Oud hollands hoefijzers werpen: 

Bent u altijd al goed geweest met ring gooien? Dan is dit het spel voor u! Het is de bedoeling dat u de hoefijzers om de paal probeert te gooien. Daag uzelf uit door verder weg te staan van de bak. De gene met de meeste ijzers om de paal, wint!

Oud hollands rolkegelen: 

Bent u goed in bowlen? Dan is dit het spel voor u! Het concept is precies hetzelfde als bij klassiek bowlen, waarbij u zoveel mogelijk kegels dient om te gooien om punten te behalen maar dan in een ouder jasje dan je tegenwoordig op de bowlingbaan ziet. Met de schans bepaalt u de richting om vervolgens de bal naar de kegels toe te sturen.

Oud hollands topbal: 

De bedoeling hiervan is dan ook om een balletje naar boven te rollen en hierbij te hopen dat deze blijft hangen in een van de gaten. De gaten hebben ieder een ander puntenaantal dus mik goed om als winnaar gekozen te kunnen worden.

Oud hollands rolsjoelbaan: 

Bent u een beetje goed in sjoelen? Dan is dit het spel voor u! Sjoelen in een ander jasje! Het doel van het spel is de schijven rollend door de poorten te werpen. Als alle stenen zijn geworpen, worden de stenen die niet in een poort zitten weer teruggehaald. Deze zijn dan voor de tweede en derde beurt.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het Oud Hollands spellenpakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij hlepen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Extra Productopties

1 dag 4,95

Excl. BTW

1 dag 5,99

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen