Opblaasbare Sneeuwpop

1 dag  20,66
Excl. BTW
1 dag 25,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 2,0 m
Hoogte
2,0 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230V)
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen

Omschrijving

Opblaasbare Sneeuwpop 2m huren - Partytent Huren Rotterdam

Deze blikvanger staat er altijd goed bij. Heb je een Winterse feestje of één van onze schaatsbanen ingezet? Dan is onze sneeuwpop compleet met sjaal en top-hoed ene gezellige begeleider! Onze blikvangers worden dankzij hun eigen elektrische pomp opgeblazen en blijven zo de hele dag paraat staan.

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk de attractie aan vaste items, zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie. 

Onze opblaasbare poppen worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de opblaasbare sneeuwpop. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Een beoordeling toevoegen