Opblaasbare Feesttaart

Aantal:

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

Hoogte
3 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Gewicht Gewicht
10 kg
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Opblaasbare feesttaart 3m huren - Partytent Huren Rotterdam

Ben je jarig of wil je iemand verrassen met een grote feesttaart op locatie? Huur dan de opblaasbare feesttaart van Partytent Huren Rotterdam. De opblaasbare feesttaart is 3m hoog. Bekijk van te voren goed waar je de feestaart wilt plaatsen, vouw de feesttaart uit elkaar en blaas hem op. Handig is als je een stroomhaspel in de buurt hebt liggen. Kleed te ruimte waar je het feest viert feestelijk aan en vergeet natuurlijk geen taart te kopen je die wel kunt op eten met je gasten. 

Ben je toch opzoek naar een andere blikvanger? Bekijk dan het gehele assortiment!

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het opblaasbare feesttaart 3m? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Extra Productopties

1 dag 0,00

Excl. BTW

1 dag 0,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen