Op- en Afbouw - Tent EU

1 dag  41,32
Excl. BTW
1 dag 50,00
incl. BTW
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Op- en afbouw tent EU huren - Partytent Huren Rotterdam

Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn. Deze opbouw is geldig voor de Partytenten Easy UP en geld voor zowel de op- als afbouw.

Op- en afbouw, wat houd dat in? Geen tijd om alles zelf op te zetten? Al genoeg te doen op de dag? Geen probleem. Onze collega's maken alles in orde voor je! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Onze collega's komen dan eerder aan en bouwen de attracties voor je op. Onze collega's hebben alles bij zich wat ze nodig hebben inclusief 1 verlengsnoer of haspel per op- en afbouw.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt u graag bij de totale organisatie van uw feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners u dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van, zowel invulling van tafels, stoelen en barren, maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren, waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Wilt u meer infromatie over de op- en afbouw van de tent EU. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij hlepen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Een beoordeling toevoegen