Op- en afbouw - Feestpakket per pakket

79,95

1 dag 

Excl. BTW

96,74

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Op- en afbouw Feestpakket huren - Partytent Huren Rotterdam

Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn. Deze catagorie is voor de zeer complexe en grote atracties.

Op- en afbouw, wat houd dat in? Geen tijd om alles zelf op te zetten? Al genoeg te doen op de dag? Geen probleem. Onze collega's maken alles in orde voor u! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Onze collega's komen dan eerder aan en bouwen de attracties voor u op. Onze collega's hebben alles bij zich wat ze nodig hebben inclusief 1 verlengsnoer of haspel per op- en afbouw.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt u graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners u dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels, stoelen en barren, maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren, waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de op- en afbouw feestpakket of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Een beoordeling toevoegen