Mobiele Klimwand

Aantal:

514,95

1 dag 

Excl. BTW

623,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Mobiele Klimwand
>
  • Mobiele Klimwand
  • Mobiele Klimwand
  • Mobiele Klimwand
  • Mobiele Klimwand
  • Mobiele Klimwand
  • Mobiele Klimwand
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 4,0 x 9,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
3
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen
Stroombehoefte Stroombehoefte
nvt
Transportmaat Transportmaat
9,0 x 2,5 m
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding inbegrepen

Omschrijving

Mobiele Klimwand

Als je klaar bent voor een uitdaging op locatie dan kan dat! Huur de mobiele klimwand en beleef veel plezier. De mobiele klimwand is zeer stabiel en zal altijd onder toezicht moeten worden gehouden. De bedoeling is om zo hoog mogelijk te klimmen via de handgrepen om de klimwand. Hierbij zit je uiteraard vast aan veiligheidsgordels en touwen. Het lijkt makkelijk maar blijkt nog een hele uitdaging te zien, kies tactisch en kies voor de juiste hand -en voetgrepen om aan de top te komen!
Deze klimmuur heeft 3 verschillende klimroutes.
Onze professionele klim-instructeur zorgt voor een goede begeleiding bij het klimmen.
Installatie en de eerste 3 uur begeleiding is inbegrepen in de prijs. Extra uren uitvoer zijn 35,- per uur.
Wij gaan uit van 1 persoon assistentie vanuit de organisatie tijdens op-,afbouw en uitvoer.

Plaatsingsruimte 10x4 meter en 9 meter hoog.

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Partytent Huren Rotterdam! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen