Mobiele Klimwand

1 dag  619,83
Excl. BTW
1 dag 749,99
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 4,0 x 9,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
3
Stroombehoefte Stroombehoefte
nvt
Transportmaat Transportmaat
9,0 x 2,5 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
4 uur begeleiding inbegrepen

Omschrijving

Mobiele Klimwand huren - Partytent Huren Rotterdam

Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en ben je klaar voor een uitdaging op locatie? Huur dan de mobiele klimwand van Partytent Huren Rotterdam en beleef veel plezier. Je beklimt de mobiele klimwand onder toezicht van een van onze professionele klim-instructeurs. De mobiele klimwand is zeer stabiel en zal altijd onder toezicht moeten worden gehouden. De bedoeling is om zo hoog mogelijk te klimmen via de handgrepen om de klimwand. De mobiele klimwand heeft 3 verschillende routes die er geklommen kunenn worden. Hierbij zit je uiteraard vast aan veiligheidsgordels en touwen. Het lijkt makkelijk, maar blijkt nog een hele uitdaging te zijn, kies tactisch en kies voor de juiste hand- en voetgrepen om aan de top te komen!

De installatie van de mobiele klimwand en de eerste 3 uur begeleiding is inbegrepen in de prijs. Extra uren uitvoer zijn €35,- per uur. Wij gaan uit van 1 persoon assistentie vanuit de organisatie tijdens op-, afbouw en uitvoer. Voor de installatie is er een ruimte nodig van 10x4 meter en de mobiele klimwand is 9 meter hoog. 

Wil je ook een mobiele klimwand in Rotterdam? Huur dan nu bij Partytent Huren Rotterdam!

Bij plaatsing van deze activiteit is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Mocht je nog vragen hebben over de mobiele klimwand? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

 

Beschikbare bestanden

Een beoordeling toevoegen