Legobox / Big Brick

Aantal:

28,92

1 dag 

Excl. BTW

34,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Legobox / Big Brick
>
  • Legobox / Big Brick
<

Omschrijving

Lego BOX / Big Brick

Hou jij ervan om met lego blokken te spelen maar wil je eigenlijk een keer echt iets heel groots bouwen? Dan zit je hier bij ons aan het juiste adres! Deze lego blokken zijn lekker groot en super leuk om iets moois mee op te bouwen. En om het nog extra leuk te maken zijn alle lego blokken ook nog eens in verschillende kleuren, zodat je van alles wat hebt. Je kan bijvoorbeeld een heel groot mooi huis bouwen met een tuin erbij en een stoere auto ernaast.

Wij wensen jullie veel bouw plezier!

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

14,95

1 dag

Excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen