Easy up 6x6m Zand (gekoppeld) *Nieuw*

1 dag  247,92
Excl. BTW
1 dag 299,98
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

4x
Easy Up Tent 3x3m - Frame
4x
Easy Up Tent 3x3m Zand - Zeilen
Easy Up Tent 3x3m Zand - Zeilen

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
60
Lengte
6m
Breedte
6m
Hoogte
2m doorlopend naar 3,5m
Transport advies
Bezorging verplicht
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10-30 min

Omschrijving

Easy up tent Zand 6x6m (gekoppeld) huren - Partytent Huren Rotterdam

Bij Partytent Huren Rotterdam is het leveren van de ideale feestoplossing ons doel. Daarom presenteren we met trots de 6×6 meter partytent voor omvangrijke evenementen en vieringen. Deze tent is een uitstekende keuze voor het onthalen van een groot publiek, met genoeg plaats voor ongeveer 60 gasten. Dit ruimtelijke wonder is het resultaat van het slim verbinden van meerdere 3×3 meter tenten, waarbij de zijwanden worden verwijderd om één grote, gastvrije omgeving te vormen.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating).

Bekijk hier de andere easy up tenten van Partytent Huren Rotterdam

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken. 

Een beoordeling toevoegen