Easy up 3x9m Zwart(gekoppeld) *Nieuw*

1 dag  185,95
Excl. BTW
1 dag 225,00
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

3x
Easy Up Tent 3x3m - Frame
3x
Easy Up Tent 3x3m Zwart - Zeilen
Easy Up Tent 3x3m Zwart - Zeilen

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
45
Lengte
3m
Breedte
9m
Hoogte
2m doorlopend naar 3,5m
Transport advies
Bezorging verplicht
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10-30 min

Omschrijving

Easy up tent Zand 3x9m (gekoppeld) huren - Partytent Huren Rotterdam

Omdat wij altijd streven u een perfecte oplossing te bieden voor elk feestje, hebben wij speciaal voor de grotere feesten en evenementen de 3×9 partytent in ons assortiment opgenomen. Bijzonder geschikt wanneer u een groot aantal gasten verwacht, want in deze partytent passen maar liefst 45 van uw gasten. Het is een combinatie van twee 3×3 partytenten die aan elkaar gekoppeld worden en de zijkanten eruit gehaald worden, waardoor er een mooie ruimte gecreëerd wordt.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating).

Bekijk hier de andere easy up tenten van Partytent Huren Rotterdam

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg-Schiebroek, Oostvoorne, Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maasdijk, Maassluis, Mijnsheerenland, Nieuwerkerk aan den IJssel, , Oud Beijerland, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Rhoon, Ridderkerk, Rockanje, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en omstreken. 

Een beoordeling toevoegen