Begeleiding (1 extra uur)

49,95

1 dag 

Excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Begeleiding voor 1 extra uur huren - Partytent Huren Rotterdam

Begeleiding, wat houd dat in? Onze begeleider doen tijdens je evenement er alles aan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veiligheid staat daarmee op de eerste plaatst, ze controleren of je gasten zich netjes aan alle regels houden en geen ‘te’ gekke dingen doen op onze materialen. 

Deze optie is voor 1 uur extra begeleiding, wil je langer gebruik maken van begeleiding van Partytent Huren Rotterdam kijk dan hier voor 3 uur extra begeleiding. Voor meer uur begeleiding kunt je altijd contact opnemen met ons en wij bespreken met jou de mogelijkheden voor jouw evenement. 

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord.

Mocht je nog vragen hebben over de begeleiding of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Een beoordeling toevoegen