Attractiepakket Ridders & Prinsessen

Aantal:

734,75

van 

Excl. BTW

499,95

1 dag 

Excl. BTW

604,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Ridders & Prinsessen discountoverlay
>
  • Attractiepakket Ridders & Prinsessen
<

Producten in pakket

1x
Basejump Kasteel Basejump Kasteel
1x
1x
1x
Stormbaan Kasteel Run Stormbaan Kasteel Run

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20+

Omschrijving

Attractiepakket Ridders & Prinsessen huren - Partytent Huren Rotterdam

Help Ridders!! onze Prinsessen zijn in gevaar, want ze durven niet alleen het parcours af te leggen. Storm over de obstakels, spring van bal naar bal en eindig op het springkussen. Dit themapakket is geschikt voor, zowel meisjes als jongens en is erg uitdagend voor verschillende leeftijden! Ben jij de prins op het witte paard? Red dan alle prinsesjes.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items, zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. 

Meer informatie

Mocht u meer informatie willen over het attractiepakket ridders & prinsessen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

249,95

1 dag

Excl. BTW

302,44

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen