Op- en afbouw - Klein per artikel

1 dag  39,95
Excl. BTW
1 dag 48,34
incl. BTW
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Op- en afbouw klein per artikel huren - Partytent Huren Rotterdam

Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn. 

Deze catagorie is voor de kleinere kussens / attracties.

Op- en afbouw, wat houd dat in?, Geen tijd om alles zelf op te zetten?, Al genoeg te doen op de dag? Geen probleem. Onze collega's maken alles in orde voor je! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Onze collega's komen dan eerder aan en bouwen de attracties voor je op. Onze collega's hebben alles bij zich wat ze nodig hebben inclusief 1 verlengsnoer of haspel per op- en afbouw.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de op- en afbouw klein per artikel of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpem u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

 

Een beoordeling toevoegen