Zweefmolen

Aantal:

574,95

1 dag 

Excl. BTW

695,69

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zweefmolen
>
  • Zweefmolen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
7,0 x 7,0 x 40
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
16*
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100w(230v)
Transportmaat Transportmaat
Bezorging verplicht.
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding inbegrepen
Leeftijd Leeftijd
t/m 12 jaar

Omschrijving

Zweefmolen

Twijfel je over het huren van een draaimolen en ben je op zoek naar een spannende attractie voor kinderen? Je kunt ook kiezen voor een zweefmolen. In tegenstelling tot bij een draaimolen bungelen je benen vrij in het rond bij een zweefmolen. Ook bij de zweefmolens draaien de kinderen rond en kunnen ze naar de ouders zwaaien als ze langskomen. Kinderen joelen vaak van plezier tijdens een rondje op de zweefmolen. Een zweefmolen is ook voor wat grotere kinderen een erg leuke attractie!

Beschrijving

- voor kinderen to 7 jaar
- 16 zitplaatsen tot 9 jaar, of 8 tot 12 jaar.
- 4 draaiuren, met begeleiding inbegrepen.
- op-en afbouw inbegrepen.

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Partytent Huren Rotterdam In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen