Zweef- & Draaimolens

Een attractie misstaat nooit op een feest of evenement, vooral niet op een feest bestemd voor kinderen. Bij Partytent Huren kunt u kiezen tussen verschillende draai- en zweefmolens van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden de volgende draai- en zweefmolens aan:

  • Draaimolen Circus - Kunt u zelf begeleiden
  • Zweefmolen Midi - Wij raden aan begeleiding af te nemen
  • Draaimolen Traditioneel - Begeleiding inbegrepen
  • Draaimolen Klassiek - Begeleiding inbegrepen
  • Zweefmolen - Begeleiding inbegrepen
  • Draaimolen Nostalgisch - Begeleiding inbegrepen

Op zoek naar ander vermaak voor de kinderen tijdens een feestje? Dan hebben wij allerlei verschillende soorten luchtkussens te huur, evenals leuke oud-hollandse en moderne spelletjes!

 

Alle zweef- & draaimolens


Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de zweef- en draaimolen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.