Zitzak Rood

Aantal:

15,00

1 dag 

Excl. BTW

18,15

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zitzak Rood
>
  • Zitzak Rood
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
170 x 130 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Zitzak Rood. Voor diverse activiteiten als extra aankleding en extra zitplekken!

Een zitzak is echt een geweldige aanwinst voor jou feest! Het kussen biedt namelijk optimaal comfort waardoor jij en je gasten hier de gehele avond kunnen lounge. Of je nu binnen of buiten wil gaan lounge, daar waar je onderuit wil is onze zitzak geschikt.

Onze zitzakken zijn gevuld met een speciale vulling, deze is stevig genoeg om lang mee te gaan. Deze stevige korrels passen zich aan jou, zodat je altijd rondom ondersteunt wordt. Of je nu nu ligt, lounged, zit of leunt.

Onze zitzakken zitten in een polyester hoes, deze kan gemakkelijk afgedaan worden als iemand zijn drankje laat morsen. Ze zijn ook fantastisch in te zetten bij kinderfeestjes.

Met onze zitzakken tover je snel elke ruimte om tot een heerlijke lounge plek. Plaats er één in de hoeken van de woonkamer een paar voor de bank en je kan zo al je vrienden letterlijk over de vloer ontvangen!

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen