Tafeltennis Beerpong Tafel

Aantal:

39,95

1 dag 

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tafeltennis Beerpong Tafel
>
  • Tafeltennis Beerpong Tafel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
250 x 60 x 70 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen.
Hoogte
In hoogte verstelbaar
Gewicht Gewicht
12 kg

Omschrijving

Tafeltennis BeerPong Tafel 

Let op: zonder bekertjes en balletjes!

Iedereen in Nederland kent het spel beerpong wel. Beerpong draait natuurlijk niet alleen om wie het beste kan gooien met de balletjes, het is vooral de kunst om je tegenstander dronken te krijgen. Niet alleen is het leuk om te zien hoe je tegenstanders steeds meer cups moet leegdrinken en de overwinning dichterbij komt, het wordt ook lastiger voor ze om bij jou te scoren.

Hoe werkt beerpong? 

Beerpong speel je met 2 teams van 2 personen. Op tafel worden aan beide uiteinden bekers geplaatst die voor 1/3 gevuld zijn met drank. Voor bierpong vul je ze met bier maar uiteraard kan het spel ook gespeeld worden met limonade of een andere drank naar keuze. Om de beurt proberen de teams een Beer Pong balletje in de cups van de tegenstanders te gooien. Wanneer het balletje in de beker belandt moet deze worden leeggedronken. Het team dat als eerste al zijn bekers heeft leeggedronken heeft verloren.

Let op:

Beerpong is een geweldig leuk spel dat vooral bij studenten populair is. Op veel studentenfeesten wordt het gespeeld en vloeit het bier rijkelijk. Pas wel op met alcohol tijdens het spelen van bierpong. Een potje kun je snel verliezen als je pech hebt. Stop dus op tijd en neem een pauze voor je een nieuw potje speelt. Speel tussendoor bijvoorbeeld een potje oud hollands bierpul schuiven.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

9,95

1 dag

Excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen