Tafel Steigerhout

Aantal:

37,50

1 dag 

Excl. BTW

45,38

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tafel Steigerhout
>
  • Tafel Steigerhout
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
80 x 180 x 77 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Transportmaat Transportmaat
Tafelpoten en blad kunnen los vervoerd worden.

Omschrijving

Tafel Steigerhout

Afmeting: 208 x 90 x 76cm

Deze robuuste steigerhouten tafel kan gebruikt worden voor het uitstallen van een goed gevuld buffet. Door het stoere karakter van deze tafel kun je extra karakter geven aan jouw event. Ook kun je de tafel inzetten als dinertafel. De twee centraal geplaatste kolommen zorgen voor een stabiele tafel en vrije zitruimte. Ideaal voor BBQ, tuinfeest of ieder ander landelijk event.

Let voor het vervoer op dat het blad en de kolommen wel los vervoerd kunnen worden maar niet opklapbaar zijn. Een bestelbus of aanhanger zijn dus sterk aan te raden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de materialen door Partytent Huren Rotterdam te laten vervoeren.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen