Stroom Aggregaat Diesel 20kva

247,93

incl. BTW

300,00

incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,5 x 3,0 x 1,5 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
Diesel
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Stroom Aggregaat Diesel 20kva huren - Partytent Huren Rotterdam

Ideaal als u een grotere activiteit hebt op locatie waar u geen of onvoldoende stroom heeft. Deze aggregaat is voldoende om in totaal ruim 12 van onze attracties op aan te sluiten (lees 12x blower a 1500watt). Deze wordt geleverd incl krachtstroomkabel van 20m. en een stroomverdeelpaddestoel en een volle tank brandstof.

De aggregaat wordt apart bij u op locatie bezorgd door onze transporteur. Dit is reeds in de prijs inbegrepen.

Let op! bezorgen en ophalen kan respectievelijk een dag eerder en een dag later dan uw evenement plaats vinden, uiteraard altijd in goed overleg.

Een goede stroomvoorziening is van essentieel belang voor iedere vorm van event, of het nu een feestje in de achtertuin of een groot publieksevent is. Het laatste wat je wilt als organisator is dat de stroom er uit klapt en vervolgens je attracties, horecamaterialen verlichting of verwarming stil vallen.

Heb je wel voldoende vermogen beschikbaar? Weet je het beschikbare voltage in combinatie met de beschikbare stroom of het beschikbare vermogen dan kun je via deze handige tool berekenen wat de capaciteit is.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen