Stroom Aggregaat Diesel 10kva

165,29

incl. BTW

200,00

incl. BTW

Omschrijving

Stroom Aggregaat Diesel 10kva - Partytent Huren Rotterdam

Ideaal als u een grotere activiteit hebt op locatie waar u geen of onvoldoende stroom heeft. Deze aggregaat is voldoende om in totaal ruim 5 van onze attracties op aan te sluiten (lees 5x blower a 1500watt). Deze wordt geleverd incl krachtstroomkabel van 20m. en een stroomverdeelpaddestoel en een volle tank brandstof. De aggregaat wordt apart bij u op locatie bezorgd door onze transporteur. Dit is reeds in de prijs inbegrepen.

Let op: bezorgen en ophalen kan respectievelijk een dag eerder en een dag later dan uw evenement plaats vinden, uiteraard altijd in goed overleg.

Een goede stroomvoorziening is van essentieel belang voor iedere vorm van een event, of het nu een feestje in de achtertuin of een groot publieksevent is. Het laatste wat je wilt als organisator is dat de stroom er uit klapt en vervolgens je attracties, horecamaterialen verlichting of verwarming stil vallen.

Heb je wel voldoende vermogen beschikbaar? Weet je het beschikbare voltage in combinatie met de beschikbare stroom of het beschikbare vermogen dan kun je via deze handige tool berekenen wat de capaciteit is.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de stroom aggregaat Diesel 10kva of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen