Spellenpakket Winter

Aantal:

327,60

van 

Excl. BTW

269,95

1 dag 

Excl. BTW

326,64

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Spellenpakket Winter discountoverlay
>
  • Spellenpakket Winter
<

Producten in pakket

1x
1x
Sneeuwballen en thema opzetstuk tbv. Sneeuwballen Vangen Sneeuwballen en thema opzetstuk tbv. Sneeuwballen Vangen
1x
1x
Houten Spel Pinguïns Voeren Houten Spel Pinguïns Voeren
1x
Houten Spel Sneeuwballen Werpen Houten Spel Sneeuwballen Werpen
1x
Houten Spel Sneeuwpoppen Golf Houten Spel Sneeuwpoppen Golf
1x
Houten Spel Winterse Figuren Omgooien Houten Spel Winterse Figuren Omgooien
1x
Zeskamp Loopski Trio (set van 2) Zeskamp Loopski Trio (set van 2)

Omschrijving

Spellenpakket Winter huren - Partytent Huren Rotterdam

Organiseerst u een Kerstmarkt, winterplein of ander winter-evenement waar kinderen komen. Huur dan het spellenpakket winter.  Een prachtig, origineel winterpakket met acht spellen waarmee de kinderen en ouderen zich uren lang kunnen vermaken.

Inbegrepen:

  • 1x Curlingbaan
  • 1x Sneeuwballen Vangen
  • 1x Oud Hollands Stokken Vangen
  • 1x Houten Spel Pinguïns Voeren
  • 1x Houten Spel Sneeuwballen Werpen
  • 1x Houten Spel Sneeuwpoppen Golf
  • 1x Houten Spel Winterse Figuren Omgooien
  • 1x Zeskamp Loopski Trio

De curlingbaan: De bedoeling van curling is dat op het einde van een spel een aantal stenen van het eigen team dichter bij de midden stip liggen dan de stenen van de tegenpartij.

Sneeuwballen vangen: Probeer zo veel mogelijk sneeuwballen te vangen. De sneeuwballen vallen per stuk, je weet alleen niet welke er gaat vallen en wanneer deze valt.

Oud hollands stokken vangen: je moet proberen zoveel mogelijk stokken te vangen. Dit word je echter niet makkelijk gemaakt. Met een toekijkend publiek, de bijkomende zenuwen en het onverwachte vallen van de stokken is het een hele uitdaging.

Houten spel pinguïns voeren: De bedoeling is uiteraard dat je de pinguins voert, dit doe je door middel van goed mikken met de visjes, zodat deze in de emmers terecht komen.

Houten spel sneeuwballen werpen: De bedoeling van het spel is om met de 'sneeuwballen' in de gaten van het figuur te mikken.

Houten spel sneeuwpoppen golf: De bedoeling van het spel is om zo goed mogelijk door het holletje van de sneeuwpoppen te mikken.

Houten spel winterse figuren omgooien: De bedoeling van dit leuke spel is om zoveel mogelijk winterse koppen om te gooien in zo min mogelijk worpen.

Zeskamp Loopski trio: Maak 2 eerlijke teams van 6 personen en ga de strijd tegen elkaar aan. Het beste team die het snelste is wint! 

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het Spellenpakket Winter of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken. 

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

57,85

1 dag

Excl. BTW

70,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

10,33

1 dag

Excl. BTW

12,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen