Playground XXL

Aantal:

4.299,95

1 dag 

Excl. BTW

5.202,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Playground XXL
>
  • Playground XXL
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
50,0 x 20,0 x 7,0m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie word voor u op- en afgebouwd.
Transportmaat Transportmaat
Deze attractie word voor u bezorgd en afgehaald.
Overdekt
Nee, niet overdekt
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding noodzakelijk vanuit Gaaf! of uw eigen organisatie.

Omschrijving

Playground XXL Huren - Spellen huren Rotterdam

Houdt u een feest of evenement voor kinderen, en wilt u dat zij zich niet vervelen? Dan is dit springkussen, de Playground XXL een perfecte uitkomst! Met haar afmeting van 50 bij 20 meter is dit de grootste springkussen playground ter wereld! Het kussen ziet er niet alleen goed uit, maar het parcous dat je moet afleggen is ook nog eens zeer indrukwekkend. De playground bevat diverse obstakels en hindernissen waarover je oet klimen, onder moet duiken, of doorheen moet rennen. De prijs is inclusief op- en afbouw, en vervoer.

Wij gaan er van uit dat de playground op een zachte of valdempende ondergrond wordt geplaatst. Wanneer u de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij altijd aan om extra valmatten langs de open delen van de attractie te plaatsen. 

De Playground XXL wordt geleverd met een elektrische ventilator die te allen tijde aan moet blijven staan. Alles wat u hier voor nodig heeft is een stroomaansluiting van 230V.

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,95

1 dag

Excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen