Partytent PVC 4x8m

Aantal:

144,62

1 dag 

Excl. BTW

174,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent PVC 4x8m incl hulp bij op- en afbouw
>
  • Partytent PVC 4x8m incl hulp bij op- en afbouw
<

Producten in pakket

1x
Op- en Afbouw met klant, 2 pers. - Tent Mid / EU Koppel Op- en Afbouw met klant, 2 pers. - Tent Mid / EU Koppel
1x
Partytent PVC 4x8m Partytent PVC 4x8m

Omschrijving

Partytent Deluxe 4x8m Inclusief hulp bij Op- en afbouw

Een tuinfeest geven is vaak een goed idee, maar wat nou als het weer erg tegenvalt? Met een Partytent zoals deze 4 bij 8 meter grote tent, zijn de feestgangers in ieder geval beschermt tegen de regen. Plaats er nog enkele statafels in voor de hapjes en de drankjes, en het feest kan beginnen! Deze tent van 18 vierkante meter biedt ruimte aan circa 50 mensen en je kunt er 8 statafels in kwijt. Als je vragen hebt over één van onze tenten, spellen, luchtkussens, of over de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

Let op! Onze chauffeur helpt u bij de op- en afbouw van de tent. Er dienen ten minste 2 mensen hulp vanuit de klant aanwezig te zijn. 
Is de wens om de op- en afbouw geheel door ons te laten verzorgen dan kunt u dit tegen meerprijs in het huurmandje selecteren.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Extra Productopties


4,31

Excl. BTW

5,22

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen