Partytent 6x8m

Aantal:

123,97

1 dag 

Excl. BTW

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 6x8m
>
  • Partytent 6x8m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8,0 x 6,0 x 3,0 m m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
70
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Transportmaat Transportmaat
Max. 220cm lang.
Overdekt
Ja, gedeeltelijk overdekt

Omschrijving

Partytent 6x8m

Ben je op zoek naar een grote partytent? Dan hebben we deze 6×8 partytent voor u!Deze partytent is geschikt voor verschillende evenementen. Een droge partytent en een gezellige partytent, deze twee factoren maken het evenement tot een groot succes.

Eigenschappen

  • Partytent is ideaal geschikt voor +/- 70 personen;
  • Geschikt voor 8 statafels;
  • Opbouwtijd is ongeveer 1,25 uur;
  • Partytent wordt compleet met zijwanden geleverd;
  • U ontvangt een duidelijke handleiding voor het opzetten van de partytent;

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

5,31

1 dag

Excl. BTW

6,43

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

3,31

1 dag

Excl. BTW

4,01

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,31

1 dag

Excl. BTW

8,85

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

4,31

Excl. BTW

5,22

incl. BTW

Huurmandje

1,45

1 dag

Excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen