Partijhesjes Kleuren

Aantal:
1 dag 24,95

excl. BTW

1 dag 30,19

incl. BTW

Huurmandje
Partijhesjes Kleuren
>
  • Partijhesjes Kleuren
<

Producten in pakket

Omschrijving

Partijhesjes Kleuren (set van 5 stuks)

Bij veel spellen zijn er scheidsrechters nodig of elke vorm van een jurerend persoon. Dit zie je vooral veel bij voetbal maar ook bij spellen zoals korfbal, handbal en hockey is het erg belangrijk dat een of meerdere personen alles goed in de gaten houd vanaf de zijlijn. Deze hesjes kunnen ook gebruikt worden om een team mee aan te duiden, zo weet je wie er bij jou hoort en wie je tegenstanders zijn. Super handig dus als je bijvoorbeeld een sportdag hebt.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen