Opblaasbare Parcours Baan

Aantal:

119,95

1 dag 

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Parcours Baan
>
  • Opblaasbare Parcours Baan
  • Opblaasbare Parcours Baan
  • Opblaasbare Parcours Baan
  • Opblaasbare Parcours Baan
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
12,0 x 6,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1v1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht).

Omschrijving

Opblaasbare Parcours Baan

In het opblaasbare circuit kunnen de kinderen het tegen elkaar opnemen. Wie de meeste en snelste rondjes maakt heeft gewonnen! De baan bied ook genoeg ruimte voor mamma of pappa om een rondje mee te lopen.

U doet kinderen geen groter plezier dan met het plaatsen van een luchtkussen!
Het luchtkussen kunt u makkelijk zelf opzetten. Het geleverde pakket bestaat uit het kussen, een blower en grondpennen.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


Een beoordeling toevoegen