Overdekt Podium Normaal

Aantal:

1.450,00

1 dag 

Excl. BTW

1.754,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Overdekt Podium Normaal
>
  • Overdekt Podium Normaal
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8,0 x 6,0 x 6,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
55
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Dit product dient met op- en afbouw ingeboekt te worden.
Transportmaat Transportmaat
Dit product dient met transport worden ingeboekt te worden.
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Hoogte
Vrije hoogte 4,5m
Stroomverbruik Stroomverbruik
1100watt 230v tijdens de opbouw nodig.

Omschrijving

Overdekt Podium Normaal Huren - Podia Huren Rotterdam

Op zoek naar een overdekt podium? Dan ben je bij Partytent Huren Rotterdam op de juiste plek! Dit opblaasbaare podium is binnen korte tijd opgezet met gebruik van een elektrische ventilator die meegeleverd is. Het opblaasbare podium wordt opgeblazen en vervolgens zeer veilig gesloten. De ventilator hoeft niet constant aangesloten te zijn, zoals bij bijvoorbeeld een springkussen. Dus er is geen geluidsoverlast door de ventilator.

Wij zullen het podium voor u op- en afbouwen.

Kenmerken:

  • Afmeting: 8m breed, 6m diep, 41m2
  • Vloerhoogte: 1.1m
  • Vrije hoogte: 4.5m
  • Hoogste punt: 6.1M

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen