Oud Hollands Sinterklaas Stafjes Vangen

Aantal:

29,95

1 dag 

Excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Sinterklaas Stafjes Vangen
>
  • Oud Hollands Sinterklaas Stafjes Vangen
<

Producten in pakket

1x
Stafjes en thema opzetstuk tbv. Sinterklaas Stafjes Vangen Stafjes en thema opzetstuk tbv. Sinterklaas Stafjes Vangen
1x

Omschrijving

Oud Hollands Sinterklaas Stafjes Vangen

Organiseer je een spelletjes middag waarbij je verschillende spellen moet organiseren voor jong en oud? Dan zit je met het stafjes vangen goed! Dit spel is voor alle leeftijden en je moet proberen zoveel mogelijk stafjes te vangen. . Dit word je echter niet makkelijk gemaakt. Met een toekijkend publiek, de bijkomende zenuwen en het onverwachte vallen van de stafjes is het een hele uitdaging. De stafjes vallen per stuk, je weet alleen niet welke er gaat vallen en wanneer deze valt, succes!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen