Knotshockey Boarding Set

Aantal:

139,95

1 dag 

Excl. BTW

169,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Knotshockey Boarding Set
>
  • Knotshockey Boarding Set
  • Knotshockey Boarding Set
  • Knotshockey Boarding Set
  • Knotshockey Boarding Set
  • Knotshockey Boarding Set
<

Producten in pakket

1x
Knotshockey Set Knotshockey Set
1x

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
18,0 x 9,0 x 2,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 - 14
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230v)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1,5m³, set sticks 0,5m³
Gewicht Gewicht
85 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Knotshochey Boarding Set

Organiseer je een sportdag of een teamuitje met je hockey team maar ben je op zoek naar een variatiespel dat lijkt op hockey? Huur dan het knotshockey boarding set! Deze leuke versie van hockey gaat er net iets anders aan toe. De hockeysticks zijn zogezegd knotsen en de bal is een paar keer zo groot als gewend. Je kunt je hier goed mee uitleven want het materiaal is van zachte stoffen gemaakt en is voor de onervaren onder ons een veilige keuze. Dus heb jij nou Last-Minute een Knotshockey boarding set nodig? Dan kan je die hier bij Partytent Huren Rotterdam huren!

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra  Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina  Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze  FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen