IPS Skills Challenge

Aantal:

82,64

1 dag 

Excl. BTW

99,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
IPS Skills Challenge
>
  • IPS Skills Challenge
<

Producten in pakket

1x
IPS Koffer tbv. IPS Spellen IPS Koffer tbv. IPS Spellen
1x
IPS Team Challenge Pionnen IPS Team Challenge Pionnen

Omschrijving

IPS Skills Challenge

Dit IPS Skills Challenge is leuk voor jong en oud, met een leuk assortiment aan verschillende spellen. Met deze leuke spelen vermaakt u zich de hele dag! De scores kunnen bijgehouden worden en de spellen kunnen individueel of in teams worden gespeeld. Daag je vrienden en familie uit! Wie de meeste punten weet binnen te halen heeft het spel gewonnen! Ben jij dus nog opzoek naar een leuk spel? Wacht dan niet langer en huur het bij Partytent Huren Rotterdam!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

39,95

1 dag

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen