Houten winterse spellen

Aantal:

89,80

van 

Excl. BTW

69,95

1 dag 

Excl. BTW

84,64

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producten in pakket

1x
Houten Spel Pinguïns Voeren
Houten Spel Pinguïns Voeren
1x
Houten Spel Winters Blikgooien
Houten Spel Winters Blikgooien
1x
Houten Spel Winterse Figuren Omgooien
Houten Spel Winterse Figuren Omgooien
1x
Houten Spel Sneeuwpoppen Golf
Houten Spel Sneeuwpoppen Golf
1x
Houten Spel Sneeuwballen Werpen
Houten Spel Sneeuwballen Werpen

Producteigenschappen

Transport advies
Lege personenwagen met achterbank plat
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen

Omschrijving

Houten winterse spellenpakket huren - Partytent Huren Rotterdam

Ga je met je familie een spelletjesmiddag houden en is het buiten koud? Huur dan het houten winterse spellenpakket en speel alle winterse spellen onder het genot van een glas warme chocolademelk.

 Inbegrepen: 

  • Pinguïns voeren
  • Winters blikgooien
  • Winterse figuren omgooien
  • Sneeuwgolf
  • Sneeuwballen gooien

Piguïns voeren 

De pinguïns hebben honger en willen graag gevoerd worden! Kun jij dit voor ze doen? Gooi de visjes in de emmers en voer de pinguïns! Een leuk spel voor kinderen, waarbij hun richtingsgevoel wordt getest. 

Winters blikgooien

De winterperiode kent veel gezellige dagen vol met familie en vrienden. Bij deze dagen horen leuke spelletjes en veel gezelligheid. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk blikken om te gooien in zo weinig mogelijk worpen. Dit lijkt makkelijk.....maar dat is het zeker niet! Daag jezelf uit en vergroot de afstand tussen jou en het spel. 

Winterse figuren omgooien

De bedoeling van dit leuke spel is om zoveel mogelijk winterse koppen om te gooien in zo min mogelijk worpen. Heb jij het in je om alle figuren om te gooien? 

Sneeuwgolf

Houdt jij van golven en wil je dit een keer met je vrienden of familie doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sla in de minste slagen de bal door een van de gaten en win het spel!

Sneeuwballen gooien

We kennen allemaal het maken van sneeuwpoppen en sneeuwengeltjes, maar ook het houden van een sneeuwballengevecht in de winter. Maar kan jij wel echt zo goed mikken? De bedoeling van het spel is om met de 'sneeuwballen' in de gaten van het figuur te mikken. De gene met de meeste punten wint!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de houten winterse spellen of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Schiedam, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Hillegersberg-Schiebroek en omstreken.Extra Productopties

1 dag 179,95

Excl. BTW

1 dag 217,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen