Houten Markt Kraam

Aantal:

49,95

1 dag 

Excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Markt Kraam
>
  • Houten Markt Kraam
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2,5 x 1,0 x 2,5 m

Omschrijving

Marktkraam 2,50m

Bij een markt of elk ander evenement waar een kraam benodigd is kun je de marktkraam huren. De marktkraam neemt veel ruimte in en het is dan ook aan te raden om een aanhanger of bestelwagen te huren. Ook is het mogelijk het vervoer door ons te laten verzorgen. De marktkraam is te versieren en in te richten naar eigen wensen, producten kunnen makkelijk uitgestald worden en de aandacht kan getrokken door de vrolijke kleurtjes van de kraam.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

1 dag

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen