Gezelschapsspel Schaken XXL

Aantal:

39,95

1 dag 

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Schaken XXL
>
  • Gezelschapsspel Schaken XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Schaken XL

Het zeer bekende gezelschapsspel schaken, maar dan in een ander jasje is te huur bij ons. Gaaf! verhuur heeft een groot assortiment aan springkussens, spellen en luchtkussens. Onder de spellen hebben we verschillende uitvoeringen. Dit schaakspel XXL is extra groot wat het spel nog gezelliger maakt. Leuk om te spelen in het park of tijdens ene spellenparcours. Naast schaken in XXL uitvoering hebben we ook dammen en meer spellen te huur in een grotere versie en zelfs verhuren we ook XL spellen. Neem gerust een kijkje in het assortiment en stel je eigen spellenmiddag samen met de leukste spellen en activiteiten attributen van Partytent Huren Rotterdam

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Partytent Huren Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen