Fietstafel Simulator

Aantal:

949,95

1 dag 

Excl. BTW

1.149,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Fietstafel Simulator
>
  • Fietstafel Simulator
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en afbouw inbegrepen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
200 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding inbegrepen

Omschrijving

Fietstafel Simulator

Wie de fietstafel simulator huurt moet beschikken over een goede conditie en doorzettingsvermogen. De bedoeling van het spel is om zo hard mogelijk te fietsen op een racefiets om een miniatuur fietsje voortbewegen over een wielrenfietstafel. De fietstafel was natuurlijk te zien op de Nederlandse televisie! Dus het is een echte klassieker!

Deze Gave! Fietstafel simulator wordt voor u opgebouwd en begeleid tijdens uw activiteit! Deze kosten zitten bij de prijs inbegrepen!

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen