Eisstockschiessen Baan

199,95

excl. BTW

241,94

incl. BTW

Eisstockschiessen Baan
>
  • Eisstockschiessen Baan
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij bouwen deze attractie standaard voor u op en af
Gewicht Gewicht
400 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Curling/Eisstockschiessen 

Curling / Eisstockschiessen opgebouwd van kunststof ijsplaaten waarop eveneens geschaatst kan worden! Baan wordt standaard geleverd in een afmeting van 10x2m. In overleg zijn eventueel ook andere maten mogelijk. 

Gaaf! verhuur heeft zich de afgelopen winters gespecialiseerd op het gebied van kunststof schaatsbanen. Wij kunnen voor diverse locaties altijd een baan op maat leveren! Vrijwel alle m2's zijn mogelijk al dan niet in combinatie met een ondervloer die wij uiteraard ook volledig verzorgen.

Let op!

  • - Ivm speciale transporteisen bezorgen wij deze materialen tegen een extra toeslag op de vervoerskosten welke u van ons gewend bent a 59,95 euro
  • - Indien u wenst dat wij de baan voor u opbouwen rekenen wij hiervoor een toeslag van 30,00 excl btw op de reguliere prijzen. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen