Chocoladefontein

Aantal:

39,95

1 dag 

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Chocoladefontein
>
  • Chocoladefontein
<

Producteigenschappen

Hoogte
0,42 m

Omschrijving

Chocoladefontein

Onze favoriete party favour, heerlijke chocolade voor al je lekkernij. Denk bijvoorbeeld aan fruit, koekjes, ijsjes noem het allemaal maar op! Zo’n fontein trekt niet alleen alle snoepers maar ook alle aandacht aan. Jong en oud, chocolade is het ultieme genot, en dat is Gaaf! Dus wil je even lekker een snack tussendoor met je kinderen of wil je gezellig met z'n 2en s'avonds romatisch genieten van het eten huur hem dan snel bij ons!

Het apparaat smelt zelf het chocolade en behoud deze op de juiste temperatuur. Chocolade blijft vloeibaar door een hoog vetgehalte, fontein chocolade heeft dan ook een hoger percentage waardoor deze goed smelt. Wil je je eigen, favoriete chocolade gebruiken? Dat kan, vul het dan aan met één eetlepel cacaoboter per 300g chocolade of gebruik sla-olie.

Een andere leuke tip is gekleurde chocolade. Neem dan witte chocolade en voeg daar tijdens het smelten een paar druppels kleurstof aan toe zo heb je alle kleuren chocola en veel meer kleur plezier!

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen