Bord Wit Basic Groot 23cm (per 30 stuks)

Aantal:

6,60

1 dag 

Excl. BTW

7,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bord Wit Basic Groot 23cm (per 30 stuks)
>
  • Bord Wit Basic Groot 23cm (per 30 stuks)
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
Ø 17,5cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Bord Groot

Onze borden hebben een klassieke uitstraling en zijn uitermate geschikt voor grote partijen. 

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen