Bistro-set Parade Bruin

Aantal:

16,95

1 dag 

Excl. BTW

20,51

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bistro-set Parade Bruin
>
  • Bistro-set Parade Bruin
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
140 x 90 x 80
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4
Breedte
2,0 m
Hoogte
0,8 m

Omschrijving

Bistro-set Parade Bruin

Wanneer je een feestje, evenement of kamp organiseert op een grote open ruimte dan kan deze Bistro Set enorm goed van pas komen. De tafel en de stoelen zijn eenvoudig in- en uit te klappen, zodat het feest snel kan beginnen! 

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen