Bestek Set (per 10 sets)

Aantal:

15,20

1 dag 

Excl. BTW

18,39

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bestek Set (per 10 sets)
>
  • Bestek Set (per 10 sets)
<

Producten in pakket

10x
Tafelmes 10 stuks Tafelmes 10 stuks
10x
Tafellepel 10 Tafellepel 10
10x
Tafelvork 10 stuks Tafelvork 10 stuks
10x

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Bestek Set Amefa

Een handige complete set voor uw diner in setjes van 10 stuks! Niets zo handig voor die grote partijen waar je gewoon vaak niet genoeg in huis hebt. Veel fijner dan plastic en nog beter voor het milieu!!


Onze bestek set bestaat uit:
- Een Grote Mes, 10 stuks
- Een Grote Lepel, 10 stuks
- Een Grote Vork, 10 stuks
- Een Desert Lepel, 10 stuks

De prijs van dit product is inclusief schoonmaakkosten.

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen