Ballenbad Iglo

Aantal:

99,95

1 dag 

Excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Ballenbad Iglo
>
  • Ballenbad Iglo
  • Ballenbad Iglo
  • Ballenbad Iglo
  • Ballenbad Iglo
<

Producten in pakket

5x
Ballenbadballen per zak 500stuks Ballenbadballen per zak 500stuks
1x
Ballenbad Iglo Ballenbad Iglo

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 2,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4-6
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
50kg
Stroomverbruik Stroomverbruik
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Ballenbad Iglo 

Organiseer je een feest of evenement waar veel kleine kinderen aanwezig zijn? Dan is een ballenbad de ideale oplossing om ze te vermaken. Een ballenbad is ook voor de allerkleinste een leuke beleving. Doordat de ballen een stuk groter zijn dan hun mond, kunnen ze de ballen niet doorslikken. Wel is het verstandig om er altijd toezicht op te blijven houden. Heb je alleen kinderen die ouder zijn, dan is een ballengevecht een leuk idee. Het opblazen van deze ballenbad is erg eenvoudig door de elektrische ventilator. Verder is de ballenbad voor de veiligheid bedekt met een gatennet. Op deze manier kan er niemand gewond raken die buiten de ballenbad staat.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra  Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina  Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze  FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,95

1 dag

Excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen